Paginahulp
   Veelgestelde vragen
   Begrippen
   Bedrijfsinfo

Zonnepanelen kopen in Nederland

Zonnepanelen kopen in Nederland is niet leuk. Het begint met opdringerige callcenter medewerkers die u een aantal huisbezoeken aanpraten. Verschillende verkopers komen daarna langs in uw vrije tijd. Ze geven tegenstrijdige adviezen af en maken elkaar allemaal zwart maken. Tijd om offerte's te vergelijken wordt u niet gegund, want elk bedrijf belt dagelijks op of u er al uit bent.

Dat kan beter. U bent slim en handig genoeg zelf te bepalen wat u wilt.  Met de juiste informatie hebt u daar geen uren voor nodig. Het werd tijd dat iemand u de juiste informatie gaf. 

Hier vind u het antwoord op: 1) “Wat is er allemaal mogelijk?”; 2) “Wat kost mij dat?”; 3) “Wat krijg ik daarvoor terug?”.  Vraag pas een offerte aan als u daar klaar voor bent.

 

Waar wij voor staan

Mijnzonnepaneelofferte.nl is een initiatief van Triplesol. Triplesol staat als familiebedrijf  voor degelijk materiaal, lange garanties en de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij staan  voor transparantie: productprijzen en -kennis, delen wij vrij met de wereld. Wij begeleiden u tot de laatste stap, ook met het terugvragen van de btw. 

Ons kunt u vertrouwen. Bezoek eens onze referentie pagina. Dan vertellen onze klanten  het u zelf.