Lg opslag

LG opslag breidt het Home Energy Storage assortiment uit

LG opslag twee energieopslagsystemen gebruiken een ‘slim energiebeheer’-functie voor het opslaan van overtollige energie die wordt geproduceerd door zonnepanelen. Het kan voor ’s nachts worden gebruikt of, en hiermee is het uitzonderlijk, zelfs tijdens stroomuitval.

Daarmee heeft LG heeft twee systemen gelanceerd: een AC-gekoppeld 5,0 kW-systeem en een DC-gekoppeld 7,6 kW-systeem om te gebruiken tijdens nieuwe installaties van LG zonnepanelenDe categorie energieopslag is de laatste tijd flink aan het opwarmen, met producten van SonnenTesla en Rosewater, die de laatste maanden de krantenkoppen haalden . Nu wil LG Electronics USA de markt betreden met zijn twee Energy Storage Systems (ESS) en een uitbreidbaar batterijpakket.

Tijdens de Solar Power International Conference in september onthulde LG zijn  twee nieuwe energieopslagsystemen en een uitbreidbaar batterijpakket voor Amerikaanse huiseigenaren: een AC-gekoppeld 5,0 kW-systeem voor degenen die al zonnepanelen hebben. Dat is groot genoeg voor een DC-gekoppeld 7.6 kW-systeem. Daarom is het als toevoeging gebracht als onderdeel van een nieuwe installatie van LG zonnepanelen.

Volgens Garry Wicka, hoofd marketing voor LG Business Solutions, zijn deze energieopslagsystemen voor het creëren van een flexibele energie onderhoudssysteem. Het is voor huiseigenaren die meer controle willen hebben over hun energieverbruik thuis.

“Het leveren van residentiële klanten met producten van de hoogste kwaliteit en het bieden van meerwaarde voor hun huizen zijn topprioriteiten voor LG Solar. Onze nieuwe energieopslagsystemen sluiten aan op de toonaangevende zonne-energieoplossingen van LG en stellen huiseigenaren in staat om meer controle te krijgen over hun energieverbruik met een uiterst betrouwbare en schaalbaar systeem”, zegt Wicka.

LG opslag legt uit.

LG Energy Storage Systems werken met behulp van een “slimme energiehuishouding” -functie om overtollige energie geproduceerd uit zonnepanelen van bewoners op te slaan voor gebruik tijdens uren dat de zonnepanelen geen energie kunnen produceren, zoals ’s nachts.

Toch zegt LG opslag dat dit zorgt voor minder afhankelijkheid van het energienetwerk tijdens uren met piekverbruik, wanneer de elektriciteitsverbruiksniveaus vaak het hoogst zijn.

Tijdens een stroomstoring kunnen LG opslag ESS-oplossingen elk maximaal vier uur energie opslaan en kunnen ze worden opgeschaald voor meer opslag door te koppelen met een uitbreidbaar batterijpakket.

De LG opslag ESS-modellen worden gedekt door een garantie van 10 jaar en zijn nu beschikbaar voor aankoop in de VS.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *