AEG zonnepanelen

AEG zonnepanelen voor Duitse strijdkrachten projecten in Nigeria

AEG zonnepanelen zijn panelen waar we veel vraag naar hebben. AEG hebben een heel goede reputatie. Het bedrijf zelf staat voor Duitse kwaliteit met een lange garantie. Toch weten veel mensen niet dat AEG zonnepanelen voor een groot gedeelte in het Verre Oosten worden gemaakt. Dat maakt de meesten niet uit, omdat voor hun telt dat de garantie is ondergebracht bij een Duitse fabrikant.

 

Wij zijn dus wel vaker met AEG zonnepanelen bezig. Dat betekent dat we het nieuws over AEG zonnepanelen ook een beetje volgen. Niet lang geleden kwamen we dit artikel op het spoor. We dachten dat het leuk zou zijn deze te delen.

 

Sun Solutions heeft in samenwerking met energieaanbieder Daystar Power AEG zonnepanelen geleverd voor het Duitse leger in Nigeria. De hoogwaardige AEG-modules maken deel uit van drie Duitse leger projecten die worden ondersteund in het kader van de samenwerking tussen Duitsland en Nigeria. Solar Solutions GmbH leverde hiervoor zijn hoogwaardige polykristallijne AS-P605-250. Wij hebben van deze variant de 290-300 Wp in het assortiment.

De zonnepanelen werden op 7 september geleverd en binnen 10 dagen geïnstalleerd. Het merendeel van de tijd werd besteed aan de integratie van deze schone, hernieuwbare energie in het bestaande elektrische systeem. De AEG zonnepanelen bevinden zich in de Nigeriaanse hoofdstad Abuja. Het is geïnstalleerd door de “Armed Forces Electronic and Mechatronics Engineering (AFEME) Workshop en School”. De AFEME is een werkplaats en opleidingscentrum van het Nigeriaanse leger voor automonteurs.

Het Duitse leger in Nigeria gebruiken het onderwijscentrum als onderdeel van een ondersteuningsprogramma voor Nigeria. Het PV-systeem levert schone elektriciteit aan de werkplaats en het trainingscentrum. Dit is de eerste installatie van verschillende PV-systemen van de Duitse strijdkrachten in Nigeria, gepland en geïnstalleerd door Daystar Power met AEG zonnepanelen. tegelijkertijd is de hoge kwaliteit van de AEG-modules, het gemak van zakendoen en de uitstekende samenwerking tussen Solar Solutions en Daystar Power maakten de leverancierskeuze van de strijdkrachten gemakkelijk.

AEG zonnepanelen maken verschil

Zonner-energie levert een betrouwbaardere energiebron in landen als Nigeria. De stroomvoorziening is in het midden van het land nogal eens onbetrouwbaar. Daarnaast is PV vooral effectief omdat het niet afhankelijk is van de beschikbaarheid van diesel. Bovendien zijn PV-systemen zeer betrouwbaar zonder bewegende delen, wat betekent dat de onderhouds- en servicekosten veel lager zijn in vergelijking met die van een dieselgenerator. Het is duidelijk dat de schone, groene energie geproduceerd door PV bijdraagt ​​aan de bescherming van het milieu in Nigeria. De Duitse strijdkrachten dragen nu dus hun steentje bij. Daarom is Solar Solutions er trots op dat de AEG zonnepanelen een eenvoudig maar tastbaar verschil maken met het dagelijks leven van mensen die aan deze projecten worden blootgesteld.

Meer weten over ons assortiment? Bezoek onze kennisbank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *