Test resultaten zonnepanelen

Test resultaten zonnepanelen van PV Magazine

Test resultaten zonnepanelen leken verleden tijd te zijn. We merken dat steeds minder mensen erom vragen. We hielden het zelf ook niet meer bij. In onze ervaring waren alle zonnepanelen simpelweg goede zonnepanelen. Het was de omvormer, zeiden we, dat het verschil maakt. Zo hebben we duizenden installatie verkocht. We hebben pas een keer een defect zonnepaneel terug gekregen. Die was nota bene van het A-merk AEG. Als AEG kapot kan gaan, dan kan in principe alles stuk gaan.

Lezende op een zonnepanelen nieuws site, kwamen we we echter toch de test resultaten zonnepanelen tegen van PV Magazine. We waren eigenlijk verrast dat er toch verschillen tussen panelen zitten. We dachten er een blog aan te weiden, om de resultaten te delen met onze volgers. Dat had ook voor een deel te maken met het feit dat er twee panelen in staan waar we veel van hebben geleverd.

NSP panelen en Longi panelen waren erg populair bij onze klanten. Zij vormden voor ons altijd de basiskeus in ons aanbod. LG zonnepanelen waren de premium . keus. In dit onderzoek doen juist de Longi’s en de NSP’s het heel goed. Dat is een leuke opsteker! Ik weet zeker dat onze klanten die ze hebben daar blij mee zouden zijn. De Longi’s en de NSP’s scoren zelfs het best van allemaal. Sowieso kun je er hier meer over lezen., op de site van PV Magazine zelf.

Test resultaten zonnepanelen, hoe te begrijpen?

We denken, zoals hierboven staat, dat in principe alle zonnepanelen wel goed zijn. Zonnepanelen hoeven niet tijdens een levensloop van een generatie vervangen te worden. Misschien daarna. Een installatie gaat denken we ongeveer 25 jaar mee. We denken ook dat zonnepanelen een beetje uitontwikkelt zijn. Toch volgen we test resultaten zonnepanelen met belangstelling. We willen onze klanten de beste zonnepanelen aanbieden. Bovendien heeft het wel een commercieel belang voor ons om te kunnen zeggen dat ons zonnepaneel het goed heeft gedaan in test resultaten. Het zou mooi zijn om meer test resultaten zonnepanelen te zien. Ook van andere merken.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *