Panasonic

Panasonic en SolarEdge werken samen aan een nieuwe geoptimaliseerde HIT S-serie-module

Panasonic Eco Solutions uit Noord Amerika en SolarEdge Technologies introduceren de HIT S-serie-module. Het is een nieuwe premium slimme module. Het paneel is speciaal gemaakt voor de Amerikaanse woningmarkt. Dit paneel wordt geoptimaliseerd door SolarEdge. De HIT S-serie module met een SolarEdge power optimizer is bijzonder. De fotovoltaïsche en hoogwaardige HIT-portfolio van Panasonic wordt ermee uitgebreid. Het is ontworpen om meer zonne-energie te produceren onder alle omstandigheden. Ook bij hoge temperaturen. In vergelijking met toonaangevende concurrenten zijn de lage-temperatuurcontext van Panasonic beter. Deelnemers aan Solar Power International 2018, van 24 to 27 september zullen als een van de eersten ter wereld de nieuwe krachtige HIT S-serie slimme module te zien zijn bij de Panasonic stand # 1520.

“Staten in de VS treden in de voetsporen van Californië met het stimuleren van zonnepaneelinstallaties. Ook kijken ze  naar energieopslag en energie-efficiënte upgrades. We hebben industrieleiders zoals Panasonic en SolarEdge nodig om grenzen te blijven verleggen. Vooral in de innovatie van zonne-energie.” Dat zei Mukesh Sethi, General Manager van de Solar en Energy Storage Division, Panasonic Eco Solutions North America. “Gesterkt door een SolarEdge Power Optimizer, vertegenwoordigt de nieuwe slimme module van de HIT S-serie de nieuwste vooruitgang voor ons portfolio van fotovoltaïsche HIT. Het biedt toonaangevende premium energie in zelfs de hoogste temperaturen. Huisbezitters hebben meer kostenbesparingen en worden betere bescherming geboden.”

Panasonic 2018 Solar Project van het jaar

De nieuwe slimme module van de HIT S-serie met een SolarEdge power optimizer biedt een vereenvoudigde logistiek om de installatie te versnellen. Het is ontworpen om specifiek te werken met omvormers van SolarEdge. Het biedt de modules alle voordelen van SolarEdge. Ook voor verhoogde energieproductie en een snellere return-on-investment. Daarnaast is er verbeterde ontwerpflexibiliteit voor verbeterd esthetisch en optimaal dakontwerp. Er is module-monitoring van real-time systeemprestaties. Zo ook verbeterde veiligheid met SafeDC-technologie voor uitschakeling op moduleniveau. Bovendien is de SolarEdge-omvormer, die werkt met de slimme module van de HIT® S-serie. Klaar voor de toekomst om te upgraden naar StorEdge of EV-laden, zodat huiseigenaren hun energie-onafhankelijkheid vergroten.

De slimme module van de HIT S-serie wordt gedekt door de 25 jaar durende TripleGuard-garantie. Die is van Panasonic die modulebescherming biedt, inclusief prestaties, vakmanschap en onderdelen. Met een gegarandeerd afgegeven vermogen van 90,76 procent na 25 jaar. Dus kunnen huiseigenaren elk jaar meer energie besparen. De Power Optimizer-garantie van SolarEdge is 25 jaar en de garantie van de omvormer is na 12 jaar uitbreidbaar tot 20 of 25 jaar. De SolarEdge-oplossing omvat monitoring op afstand en op moduleniveau gedurende 25 jaar.

En weten wat een SolarEdge systeem bij ons zou kosten? Bekijk onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *