SolarEdge optimizer 10.000.000ste optimizer levert geld op

De SolarEdge optimizer kan in een kansloze situatie toch een prachtig systeem maken. Mensen die iets weten of omvormers, weten dat de SolarEdge optimizer vrijwel de beste keus is voor welke situatie dan ook. Wij passen het standaard toe, of er nu sprake van schaduw is of niet. De prijs is ook redelijk schappelijk, dus waarom niet?

SolarEdge optimizer
SolarEdge optimizer

Het is nu vijfenveertig jaar geleden dat Willy Wonka & the Chocolate Factory, gebaseerd op het beroemde boek van Roald Dahl, debuteerde in de bioscoop en het publiek weg deed dromen over het vinden van een gouden ticket. Nu is de droom werkelijkheid geworden met SolarEdge. Bij het vieren van de verzending van de tien miljoenste power optimizer, werden er tien power optimizers ter waarde van $ 10.000 cash geplaatst in de productielijnen. Deze werden over de hele wereld verstuurd aan de gelukkige installateur om te ontdekken tijdens het installeren.

Het was business as usual bij het kantoor van SolarEdge in Wyoming, wanneer de zending voor een aanstaande 16kW ranch residentiële installatie werd geleverd. De ranch eigenaar had afgesproken met het installatiebedrijf dat de afgelopen tien jaar op zijn eigendom het hoge energieverbruik compenseerde met met de opwekking van duurzame energie. De relatie tussen de twee gaat een aantal tientallen jaren terug, toen het installatie-bedrijf zonne-water pompen aanbracht op de ranch.

SolarEdge optimizer

“Onze medewerker Eric was de ontvangen materialen aan het wegzetten van de ranch installatie en zag een glanzende rode lint die in de power optimizer doos moet zijn gevallen en ik dacht dat het gewoon rotzooi was.” Na een beetje onderzoek over de wedstrijd, besloot het team van het installatiebedrijf die de winnende optimizer vond, dat het echt was. Emoties liepen over van verwarring, naar scepsis tot euforie. Oorspronkelijk gestart in 2014, had het bedrijf al 5750 power optimizers geïnstalleerd. Geeneen was tot nu toe zo waardevol geweest als de gene met de glanzend rode lint.

“Medio 2015 gebruikten we voor de meeste van onze projecten al SolarEdge. Het is onze prioriteit om kosten te verlagen voor onze klanten en hoge opbrengsten te realiseren. De SolarEdge optimizer bepaalt dat we een tolerantie bypass kunnen ontwerpen en voor welke klant dan ook. We weten voor elk aantal modules boven zeven of zo, en voor alle multi-arrayconfiguraties, dat we in staat zullen zijn om een ​​oplossing met het SolarEdge ontwerp te vinden. Dat is niet het geval met standaard string-omvormers. Dit versnelt ons verkoopproces en we berekenen onze besparing door aan de klant. ”

Het installatiebedrijf beloofde de helft van het prijzengeld te doneren aan een organisatie die zich bezig houdt met solar advocacy. In het bijzonder Utah Clean Energy en de Wyoming Outdoor Council. Deze organisaties doen veel om de klant toegang te geven tot eerlijke tarieven. “We zijn van plan om dit prijzengeld te doneren aan de lokale belangengroepen. Dit zal bijdragen aan het behoud van rechten en helpen om een ​​deel van onze toekomst te verbeteren”.

Bent u ook geinteresseerd in een systeem van SolarEdge? Bekijk nu wat een systeem voor u zou kosten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *