SolarEdge omvormers

SolarEdge omvormers kerstvideo grote hit

SolarEdge omvormers zijn wat ons betreft de beste omvormers die er zijn. 95% van de installaties die wij installeren zijn met een SolarEdge omvormers. Dat heeft niet alleen te maken met de hoge opbrengst die SolarEdge levert. Het heeft ook niet puur te maken met de uitstekende garanties die SolarEdge omvormers bieden. Het heeft wel voor een belangrijk deel te maken met de ontzettend fijne samenwerkings met het SolarEdge team in Nederland.

SolarEdge omvormers chil bedrijf

Het Nederlandse SolarEdge kantoor is geen uitzondering. Het hele internationale personeelsbestand ademt een relaxdheid uit die je wilt zien van een high-tech bedrijf. Dat bleek maar weer toen we op kantoor de mail openden een week geleden. In onze mail troffen wij een bericht van SolarEdge aan dat ze een video hadden gemaakt in het kader van de feestdagen. Zo ver wij weten is dat hoogst ongebruikelijk bij PV-bedrijven. Er is ook geen andere fabrikant die ons dingen toestuurt, zoals SolarEdge omvormers laatst met Sinterklaas. Toen kregen wij een amandelspijs letter opgestuurd.

Video SolarEdge omvormers feestdagen

Schijnbaar maakt SolarEdge omvormers elk jaar zo’n video alleen was dit de eerste keer dat ze hem ons hebben toegezonden. Niet wetende wat te verwachten, keken we de video en hij was leuk! Zo hé. In de video voeren de werknemers van SolarEdge uit een paar verschillende landen een dansje op en een ingestudeerd liedje. Het lied heet Sun Banditos en gaat over de liefdesverhouding van SolarEdge omvormers werknemers en de zon. Inhoudelijk is het niet meer dan een leuk geuzenlied, en het zal ook niet zo gauw de Top-40 in komen, maar het is vooral leuk omdat je wel een beetje in de feestdagen stemming komt erdoor. Wij wilden daarom de video hier nog een keertje re-posten in de hoop dat er zoveel mogelijk views komen hiervoor komen.

Vrolijke feestdagen!

Wij wensen middels dit bericht SolarEdge omvormers heel fijne feestdagen en een heel gelukkig nieuw jaar. We verheugen ons op de steeds nauwere samenwerking die wij met ze hebben en de mooie, nieuwe producten die zij al hebben aangekondigd. Wij weten zeten dat SolarEdge een blijvertje is.

Bent u ook geïnteresseerd in een aanbieding met SolarEdge? Bekijk dan eens de tool en stel zelf uw offerte samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *